Annonse


iPhone 6 til Norge 14. oktober?

Ifølge MacRumors’ kilde skal Apple lansere iPhone 6 14. oktober.

Samme måned blir visstnok en utrolig viktig måned for Apple, med mange produktlanseringer, skal vi tro de ferskeste ryktene.

Til Norge 14. oktober?
Lanseringen vil finne sted etter en pressekonferanse omtrent en måned tidligere, i september (16. for å være nøyaktig) – samme måned som har blitt nevnt mange ganger tidligere i forbindelse med Apples viktigste keynote i 2014.

Det siste ryktet er derfor at avsløringen vil finne sted i september, men at salget ikke vil starte før måneden etter.

Annonse
Les også: Lurer du på hvordan iPhone 6 blir?

Pressekonferanse 19. september?
Mange andre av ryktene har siktet til en avsløring og lansering samme måned.

Tidligere, mer troverdige rykter, har pekt på 19. september som en mulig iPhone 6-dato, men om det er snakk om Apples presentasjon eller selve lanseringen, det vites altså ikke.

Ingen lansering i september likevel?
Kanskje blir det derfor slik at Apple annonserer iPhone 6 i september etterfulgt av en oktober-lansering av selve produktet.

Isåfall kan det bety at oktober også blir måneden selskapet skal annonsere iWatch, OS X Yosemite, nye Mac-er og nye iPad-er. iPad Air og iPad mini Retina ble presentert 22. oktober 2013.

​Det er fortsatt høyst usikkert når 5,5″-modellen skal lanseres, men vi har flere ganger de siste par månedene hørt at den kommer noe senere enn 4,7 tommeren grunnet produksjonsutfordringer.
 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse