Annonse


Dette er svenskenes pirat-Netflix

Sweflix er en relativt ny svensk piratstrømme-tjeneste.

Populært pirat-Netflix skyter fart
Det som skiller den fra mange andre lignende tjenester er at film og TV-serier faktisk kan spilles av uten reklame, hakking og andre tekniske problemer
, og det i HD og med undertekster.

Innholdet er kategorisert, og nettsiden finnes også i mobil- og nettbrett-utgave.

Tjenesten er selvsagt gratis, og drives av entusiastiske svenske pirater som fortsatt aktivt utvikler tjenesten.

Annonse
Dette vet vi fordi en av skaperne, «elixzo», er aktive på det store svenske forumet Flashback.org. Tjenesten har også sin egen Twitter-konto.

Sweflix.se/com har konto-støtte slik at andre brukere kan kommentere innholdet og påpeke feil og mangler. TV-serier deles opp per sesong.

Selskapet
Domenet Sweflix.com er registrert til selskapet «PiratePoint Ltd. (Jeremiah Haselberg)» med adresse Seychellene, et typisk oppholdssted for tjenester som vet at det de driver med er i en juridisk gråsone, eller rett og slett ulovlig.

PiratePoint har også en rekke rekke andre domener under beltet, blant annet faststream.in, vidstream.in og darkernet.in, men dette er mer rene annonse-nettsider uten noe særlig innhold. Sweflix skiller seg derfor ut.

Kan bli veldig store
Sweflix.com ble først annonsert på det svenske forumet i mai 2013, og har siden den gang over 115 000 visninger av tråden.

Det er ingen tvil om at tjenesten er populær, rett og slett fordi den er stabil, og trolig ikke har trekt til seg så alt for mye oppmerksomhet enda.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse