Annonse


Ingen mus er kjappere

Logitech har akkurat annonsert «Hyperion Fury G402», tidenes kjappeste spillmus.

Slår rekorder
«
Hyperion Fury har Logitechs eksklusive fusjonsmotor, en sensorteknologi med sporing som 12 meter per sekund (IPS), og Delta Zero sensorteknologi som fører til en nøyaktighet ingen andre kan måle seg med,» skryter Logitech i pressemeldingen.

Selskapet har brukt tre år på «forskning og utvikling» av musa som ikke bare er kjapp, men også veier lite.

Med ARM CPU
Logitech tar gaming-utstyret sitt seriøst, for denne har intet mindre enn en 32 bits ARM prosessor for å kunne levere kjapp respons.

Annonse
«En 32-bits ARM prosessor gir fusjonsmotoren den kraften den trenger og sørger for pålitelig og nøyaktig sporingshastigheter som er raskere enn 12 meter i sekundet. Musen består av et svært lett materiale og har lav friksjon på føttene.»

Takket være sensorene og en ARM CPU, kan denne musa flytte på seg i en hastighet på over 12,7 meter i sekundet. (Ill.: Logitech/YouTube)

4000 DPI
Man kan velge mellom en DPI på 4000 til 240 ved hjelp av
«Logitech Gaming Software» som også brukes til å programmere musa:

«Hyperion Fury har åtte programmerbare knapper som med Logitech Gaming Software kan konfigureres til hva som helst – enten enkle tastetrykk eller mer komplekse tastekombinasjoner.

Dine egne tilpasninger kan lagres i musen for at det skal være raskt og lett tilgjengelig. Med konsekvent rapportering på ett millisekund, forsikrer Hyperion Fury at alle dine kommandoer blir utført så raskt som det er mulig.»

Lansering vil finne sted tidlig neste måned, med  en forventet veiledende utsalgspris på 599 kroner.


 

Kilde:
Logitech pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse