Annonse


Dette kan bevise at Apple endelig gjør det

Har Apple bestemt seg for at tiden er inne for å lansere en iPhone med NFC?

Kanskje NFC i år
Mobil-betalinger med NFC er ingen stor greie enda – kanskje iPhone 6 kan hjelpe til og gjøre det populært med Apple som støttespiller?

Før hver eneste iPhone-lanseringen de siste fire årene har det vært ryktet at Apple skulle implementere en NFC-brikke, men enda har det altså ikke skjedd.

Les også: Er det i oktober Apple skal gjøre det?

Annonse


Lekkasje?
Nå har franske Nowehereelse fått tak i det som trolig er hovedkortet til en iPhone 6, og den avslører at Apples kommende flaggskip, som veldig sikkert kommer i september (4,7 tommeren, om ikke annet), får brikken som gjør det mulig å betale trådløst.

Det har lenge vært spekulert i at grunnen til at NFC enda ikke har kommet til iPhone rett og slett er fordi Apple har valgt å satse på Bluetooth LE (Low Energy) istedet.

Dette stemmer i hvert fall når det kommer til ting som iBeacon – velger de samme teknologi for betalingsløsninger? Tiden vil vise.

Hva med Bluetooth LE?
iBeacon gjør det blant annet mulig å fortsette arbeid startet på en iPhone, på en Mac, og hente frem riktig app i forhold til hvor du befinner deg.

Ikke bare avslører brikkesettet NFC, men også en WiFi-brikke med AC-hastighet. Sist gang Apple oppgraderte WiFi-brikkesettet på en iOS enhet var med de to nyeste iPad-modellene som fikk MIMO.
 

Kilder:
9to5mac
Nowwhereelse

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse