Annonse


Den MÅTTE bare komme

I ukevis har teknologipresse og annen presse hatt det moro med Yo – også kalt verdens dummeste app.

– Ikke moro
Hvor moro resten av verden har hatt det, skal være usagt. Reaksjonen fra våre lesere har i hvert fall vært nokså entydig: Dette er bare teit/uforståelig/ingen ting å skrive om. Og bedre blir det ikke av at noen har greid å innkassere over sju millioner kroner på tøvet.

Vi kunne heller ikke unngå å legge merke til at mens vi ble bombardert med «Yo» fredagen da vi la ut saken, så ble det helt stille på mandag…

Kreativ videreutvikling
Yo-appen gjør som kjent bare én eneste ting: Den sender et «Yo» til andre i Yo-kretsen din. Som et sosialt nettverk på absolutt minimum – en kanal for deg som ikke har noe som helst å melde, bortsatt fra at du er der.

Annonse
Men så fant noen ut at de kunne koble den opp mot en app som registrerer scoringer under fotball-VM, slik at du får beskjed om du er ute et øyeblikk for å hente deg litt snacks til kampen.

Hacker-fest
Raskt meldte også hackerne seg på banen med både tyveri av andres Yo-kontoer, endringen av teksten og lyden etc.

Aldri har vel uttrykket «du får  ikke mer moro enn du lager selv» vært mer passende  (moroa er visstnok over, feilene er fikset).

– Mye kulere med Hodor
Og nå kommer Yo-rivalen alle «Game of Thrones»-fans (muligens) har ventet på: Yo, Hodor! (Oppkalt etter karakteren Hodor i TV-serien)

Appen er utviklet av Tyler Hedrick, som tidligere jobbet i Facebook og som nå jobber som iOS-utvikler for det sosiale bloggnettverket Medium.

– Jeg laget en app kalt Hodor fordi det er mye kulere å «hodore» folk enn å «yoe» dem, forklarer Hedrick.

Så får vi se om investorene står i kø også denne gangen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse