Annonse


– Begge iPhone-modellene kommer samtidig

Det har i flere måneder versert rykter om at 4,7 tommer-modellen kommer i september, mens den enda større 5,5″-modellen kommer noe senere.

iPhone 6
Men nå hevder Bloomberg at de to nye iPhone 6-modellene
(kanskje) skal lanseres samtidig i september. Produksjonen av begge modellen starter visstnok neste måned.

Det tas forbehold, men faktum er at denne artikkelen er langt fra like bastant som tidligere.

Visstnok var batteri-utfordringer grunnen til at det tidligere ble hevdet at 5,5″-modellen skulle lanseres noe senere.

Annonse




– De råeste jeg har sett på 25 år
Apple-sjef Eddy Cue har tidligere uttalt at han ikke har sett en fetere lanseringsplan fra Apple på 25 år.

Selskapet har altså lagt lista høyt, og det vil neppe innfri om de kun lanserer en 4,7″ iPhone 6, og ingenting annet i løpet av året.

iPad Air 2
Franske Nowhereelse.fr har vært gode på Apple-lekkasjer i år, og nå er det hittil beste bildet av det som trolig er Apples nye nettbrett funnet veien til Steve Hemmerstoffers Twitter-konto. Hemmerstoffer er Nowhereelse-redaktør.

Ikke overraskende mangler nettbrettet firkanten på hjemknappen, noe som betyr at «iPad Air 2» (6. generasjon) (og helt sikkert «iPad mini Retina 2») får «Touch ID» som først introdusert i iPhone 5s.

Foruten Touch ID får nye iPad Apples A8-brikke og et 8 MP-kamera (opp fra 5 MP). Oppløsningen på panelet blir visstnok det samme som i dag, altså 2048 x 1536.

MacBook Air
Vi har ikke som vane å stole på Digitimes, med god grunn, men siden det er snakk om en MacBook, kan det tenkes de har bedre kilder enn de utallige iPad og iPhone-ryktene de har bommet på tidligere.

Ifølge samme avis kommer det en 12″-variant, men forunderlig nok meldes det ikke om noen maskinvare-forbedringer fra de samme kildene.

Det har tidligere blitt ryktet en ny Air med 12″ Retina-panel og ny styreflate. Forhåpentligvis er det samme modell det er snakk om.

Produksjonen skal visstnok starte i tredje kvartal i år.

(Ill.: Steve Hemmerstoffer/Twitter)

 

Kilder:
Bloomberg
Steve Hemmerstoffer/Twitter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse