Annonse


– Ingen ting har forandret seg

Mange mener at Apple i større eller mindre grad har mistet innovasjonskraften og evnen til å lede iT-verdenen etter Steve Jobs død.

Blant dem er ingen ringere enn Jobs gamle venn og Apples med-gründer Steve Wozniak, som i et intervju i fjor gikk ut å sa at Apple var i ferd med å miste sin «kulhet».

– Verdiene består
Apples sjefsdesigner Jonathan «Jony» Ive mener derimot at ingen verdens ting har forandret seg.

– For å være ærlig synes jeg ikke at noe har forandret seg. Steve etablerte et sett med verdier, og han etablerte et fokus og en tone som fortsatt er der, sier han i en stort anlagt artikkel om Apple etter Jobs som New York Times brakte i helga.

Annonse
Stikkord: Tålmodighet
Ive forklarer den nærmest totale mangelen på nye produkter etter iPhone og iPad som «tålmodighet».

Det var denne tålmodigheten som førte til at Apple kom lenge etter alle andre med sin mobiltelefon, og at de tok nettbrettmarkedet på tross av at mange andre var før dem med et lignende konsept.

– Venter til alt er på plass
Ive vil naturlig nok ikke kommentere ryktene om en iWatch, men sier på generelt grunnlag at Apple venter nå som før med å lansere ting til de føler seg trygge på at produktene virkelig er ferdige, ligger på et prisnivå som folk er villige til å betale og har en infrastruktur og et innhold i ryggen som gjør at produktene virkelig kan brukes til noe fra dag én.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse