Annonse


– Vær så snill, slutt med dette!

Interaktiv reklame er vel og bra. Men den bør kanskje ikke være så interaktiv at den begynner å skru på utstyret du har i stua…

– Xbox on!
Akkurat det skjer med en ny TV-reklame for Xbox One med Aaron Paul (se video under), kjent som Jesse Pinkman i TV-serien Breaking Bad.

Helt på begynnelsen av reklamen sier Paul «Xbox on!».

Slo av TV-en også
Det Microsoft kanskje ikke hadde regnet med, er at denne Kinect-kommandoen som mange bruker for å starte sin Xbox One også fungerer dersom den kommer fra TV-høyttaleren.

Annonse


– Aron Paul slo akkurat på min Xbox One via Xbox-reklamen (noe som igjen fikk IR-forsterkeren min til å slå av TV-en), tvittret en overrasket Qassim Farid fra Storbritannia.

#stooooop!
Og noen blir ikke bare overrasket. De blir så irriterte at de trygler Microsoft om å trekke annonsen:

– Den nye TV-reklamen deres irriterer vettet av meg. Aron Paul skrur på konsollen min hele tiden. #stooooop, skriver Tom Neil via Twitter.

Det er for øvrig ikke første gangen dette skjer.

Ikke første gang
I november i fjor la Tim Kimberl ute en video som viser hvordan en nettannonse for Xbox One starter spillet Dead Rising 3 på hans egen konsoll.

Microsoft har så langt ikke villet kommentere saken, men bekrefter at de stadig vekk bruker spill-kommandoer i annonsene sine.

Fases ut?
Det hører med til historien at Kinect nærmest var fraværende under Microsofts pressekonferanse på E3, der de også kunne presentere en Kinect-fri utgave av Xbox One.

Annonse