Annonse


Sjekk DEN Apple-butikken!

Apple-butikkene i verdens storbyer er teknologi-templer og design-ikoner vel så mye som sjapper der du kan kjøpe iPhone, iPad og Mac.

Design-bevisst
Og ingen er vel mer design-bevisste enn japanerne, som lever i et land der nærmest hver stein, hvert sandkorn og hver kvist er bevisst plassert og sjelden er overlatt til naturens tilfeldigheter.

Det er derfor verd å følge med når Apple innvier en ny butikk i Tokyo, noe de gjorde i dag morges norsk tid.

Nummer to i samme distrikt
Videoen under gir et godt inntrykk av lokalene, og ikke minst den smittende entusiasmen fra de ansatte.

Annonse


Butikken er den niende i Japan som helhet, og den tredje i hovedstaden. De to andre ligger henholdsivs i Ginza-distriktet og Shibuya.

Den nye butikken befinner seg også i Shibuya-distriktet, men  i Omotesando ca. 1,7 kilometer unna.

Men vi er best i Europa
I skrivende stund tikker det inn en melding om at  Europas beste Apple-butikk (som riktig nok ikke er en Apple Store, men en del av Humac-kjeden) ligger i Åsane i Bergen.

Butikken, som ble åpnet i november i fjor, er ifølge en undersøkelse gjennomført blant 896 uavhengige Apple-forhandlere (såkalte «Premium Resellers» på Apple-språket) best i hele EMEIA-området (Europa, Midt-Østen og Afrika).

– Ekstremt stolte
– I undersøkelsen fikk Humac Åsane full score på samtlige kriterier fra velkomsthilsener, behovsavdekking, produktdemonstrasjon, produktkunnskap til det å gjennomføre salg på en profesjonell måte. Vi er selvsagt ekstremt stolte, og det er bare å ta av seg hatten for den gjengen som jobber der til daglig, sier daglig leder Bård Kvamme i Humac Norge.

Tilbake til Japan og den nye Tokyo-butikken:

Kilde:
Angela Arendts (Twitter)
 

Annonse