Annonse


Windows Phone kan få 3D-grensesnitt

Ifølge Mary Jo-Foley utvikler Microsoft et 3D-grensesnitt til en kommende toppmobil.

Hva kommer etter Lumia 930?
Lumia 930 nærmer seg lansering, men det er ikke noe vi ikke vet om denne mobilen da den ble offentliggjort i april i år.

Så hva har Microsoft planer om? Det er dessverre ikke akkurat en rykteflom fra den kanten, men det betyr ikke at det ikke skjer ting hos Microsoft, altså.

Les også: Dette er Nokias superlekre toppmodell.

Annonse
«McLaren»
Hva med en helt ny toppmodell laget nå som ekteskapet er et faktum? Det kommer også en del billig-modeller og noen midt-på-treet-modeller, men det er ikke så veldig spennende.

Mer spennende blir det kanskje i løpet av høsten. Det er igjen Evleaks som hevder at «McLaren» er kodenavnet på en kommende flaggskip-model med Windows Phone 8.1.

Den vises kanskje frem i høst, men lansering er ventet rett før julaften.

Blir kanskje USA-eksklusiv
Om denne i det hele tatt kommer til Norge er usikkert, da Foley spesifikt påpeker at den kommer til AT&T, Verizon og T-Mobile. Den kan altså være USA-eksklusiv.

Det mest spennende med «McLaren» er ryktet om at dette blir den første Lumia-mobilen med et ryktet 3D-berørings eller gest-system.

Slik fungerer det kanskje
Dette 
3D-grensesnittet lekket allerede i november i fjor. WPCentral skrev i går at mobilen er ventet i november i år. Visstnok skal det være mulig å styre grensesnittet ved å holde hånda rett over panelet i front, og fra siden.

Men hvordan dette ser ut i praksis, det vet vi ikke – kanskje får vi svaret, eller i hvert fall en pekepinne i riktig retning, 18. juni.

Amazon først ut?
Da skal nemlig Amazon vise frem det alle tror er selskapets første mobil, og fra dette klippet å dømme ser det ut til at det er en eller annen form for avansert sensor-teknologi i front som muliggjør 3D-effekter.

Dessverre har ikke Foley skaffet til veie informasjon fra egne kilder, og siterer WPCentral og Evleaks.

Vi får bare smøre oss med tålmodighet, Microsoft sitter neppe å slapper av for tiden.

 

Kilder:
All About Microsoft
WPCentral

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse