Annonse


Slik er det å bruke iPhone 6

9to5mac emulerer iOS 7 på en 4,7 tommer stor skjerm for å gi en følelse av hvordan Apples mobil-OS vil se ut på en større skjerm.

En sjelden greie
Det er så sjelden at Apple øker skjermstørrelsen på sitt første prioritetets-produkt, at når ryktebransjen får nyss om det, fører det til måneder med ymse lekkasjer og spekulasjoner om maskinvare, programvare og tjenester.

9to5mac er ikke annerledes, men de har også sikre kilder innad i Apple, noe som betyr at de til tider kan levere mer enn bare ryktesaker.

4,7″ – 960 x 1704 – 16:9
At panel-oppløsningen på iPhone 6 blir 960 x 1704 er en kombinasjon av logikk og lekkasjer, og nå kan du se hvordan iOS 7 (iOS 8 blir nok å finne på iPhone 6 i august eller september), ser ut på den største iPhone-skjermen hittil.

Annonse
Det mest interessante er kanskje ikke engang den panel-oppløsningen, men hvordan Apple har tenkt å løse dette programvaremessig.

Hvordan blir iOS 8 på 4,7″?
Øker de bare oppløsningen og skalerer opp brukergrensesnittet, eller vil de gjøre endringer som mer effektivt tar i bruk det større skjerm-arealet pikslene kan boltre seg på?

Les også: – iPad får ekte multitasking.

Ikke vet vi, derfor blir det interessant å se hva Apple avslører vedrørende iOS 8 (det er ikke ventet store endringer), om noe, 2. juni – da starter nemlig WWDC.

Ventede iPhone 6-spesifikasjoner:

* En forbedret 64-bits-CPU i Apples A8-brikke
* iOS 8.0
* 416 panel-PPI

* Trolig 2 GB RAM (opp fra 1 GB)
* Safir-glass istedet for Gorilla Glass 3/4 foran panelet
* 4,7″- 1704 x 960-oppløsning – 16:9
* Forbedret bak-kamera med optisk eller elektronisk bilde-stabilisering.

Samsung ute?
Hva angår business-delen av selskapet, skal visstnok Samsung være kjøvet til side som iPhone 6 panel-leverandør. Stemmer dette, er det store nyheter. Det hevder den Taiwanske UDN.com.

Årsaken skal være at de to selskapene er mobil- og nettbrett-rivaler, for ikke å snakke om bitre fiender i rettsalen.

Dette er jo ikke noe nytt, men Apple har klart å samarbeide med dem fordi selskapene er såpass stykket opp (Samsung driver med mye forskjellig), men kanskje de rett og slett ikke vil mer, og bare måtte vente med å slå opp før de fant seg andre partnere?

LG, Japan Display og Innolux skal visstnok være Apples tre iPhone 6-panel-leverandører i år.

Kilder:
9to5mac
BGR

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse