Annonse


Galaxy S5-designer trekker seg

Samsungs sjefsdesigner for Galaxy S5, Chang Dong-hoon, tilbød å forlate stillingen forrige uke, etter en heller lunken mottakelse av designet.

Sjefs-designer går
Samsung har siden de ble skikkelig store med Galaxy-serien mobiltelefoner, fått kritikk for ikke å ta opp kampen mot konkurrentene når det gjelder design. 

Denne kritikken stilnet selvsagt ikke etter at Samsung avslørte S5, som var nok en plastmobil som lignet veldig mye på forgjengeren.

Ny stil?
Nå har altså Dong-hoon sagt seg villig til å gå, og blir erstattet av Lee Min-hyouk (42), nest-sjef for mobil-design hos den Sør-Koreanske el-giganten. Samsung har ikke villet kommentere avgangen.

Annonse
Min-hyouk har tidligere vært med på å skape Galaxy-serien med mobiltelefoner, og var den yngste på Galaxy-designteamet i 2010.

Blir Galaxy S6 helt annerledes?
Det alle nå lurer på er selvsagt hvordan Min-hyouk vil tilnærme seg design-prosessen for Galaxy S6 som lanseres en eller annen gang neste tidlig år.

S5 ble vist frem for første gang i 24. februar på MWC i Barcelona.

Blir det et helt nytt design, med et helt nytt designspråk, eller går han for mindre forbedringer av det nåværende designet, kanskje ved å bytte ut plast med metall?

Min-hyouk startet faktisk å designe biler når Samsung, sammen med Rentault, prøvde seg i bil-bransjen på 90-tallet (Renault Samsung Motors), uten særlig stor suksess.

 

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse