Annonse


Troverdig kilde tror på kjedelig Apple-konferanse

Apples utviklermesse WWDC starter allerede 2. juni. Derfor har også ryktene i forkant av Tim Cooks pressekonferanse startet for lengst.

iOS 8 og OS X 10.10
Siden dette er en utviklerkonferanse skal det i hovedsak handle om programvare, men kanskje noe overraskende går de ferskeste ryktene ut på at det skal handle mer om
OS X 10.10, enn iOS 8.0.

Det behøver nødvendigvis ikke være et problem i kategorien kjedsommelighet, for 10.10 skal visstnok være versjonen som bringer iOS og Mac-operativsystemet nærmere hverandre visuelt og designmessig. En større oppdatering, altså.

Les også: Nå vet vi hva Apple planlegger.

Annonse
Kan OS X 10.10 bli seende slik ut? Ikke umulig. (Ill.: dribbble.com/shots/1521531-Apple-OSX-Montauk)

Glem ny maskinvare
Men programvare til en PC er jo ikke i nærheten så spennende som en ny mobil, ny Apple TV eller Apples kommende smart-armbånd.

Dessverre for alle som håper at Apple tar av og viser noe helt nytt, virker dette nå lite sannsynlig.

Sikker kilde
Kilder Re/Code (folkene bak All Things D, blant annet Walt Mossberg, hadde tette bånd til Steve Jobs) har snakket med, avslører nemlig til teknologiavisa at hverken iArmbåndet, eller Apple TV blir vist frem.

Ikke engang den nye programvaren til Apple TV (som kilden dermed bekrefter at finnes), skal vises frem.

Det viktigste på WWDC i år blir derfor OS X 10.10 som henter inspirasjon fra iOS 7 visuelt, men ikke funksjonsmessig, og iOS 8. Kanskje blir også Healthbook-appen vist frem for første gang.

Apple oppgraderte forøvrig MacBook Air forrige uke.

Kilde:
Re/Code


 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse