Annonse


– De piratkopierte piratkopien vår!

Pirat-miljøet er legendariske for interne stridigheter og drittslengning.

Litt drama
De store piratgruppene har kanskje dempet seg noe, men dette kommer mer av at miljøet har krympet, og at mange av dagens spill er kjipe når man ikke kan koble de til nett, noe som krever autentisering mot spill-selskapenes servere.

Men noen ganger er det litt drama: Denne gang er det gode gamle Skidrow som krangler med fersking-gruppa Codex.

Skidrow er store og kjente i miljøet.

Annonse
Lurte Ubisoft
Det er flere årsaker til dette: De vet hva de driver mer (de var først til å åpne Ubisofts DRM-beskyttelse), de er ofte første ute med de nyeste spillene, dessuten åpner de også opp spill som bruker Steam-beskyttelse.

Akkurat som spillselskaper og film-studioer har programmererne hos Skidrow sitt egen vannmerke slik at de kan finne ut om andre bruker deres kode, og det er akkurat det de påstår Codex har gjort når de lanserte Ubisoft-spillet «Trials: Fusion» før dem selv.

Emulerer
Ifølge Skidrow stjal Codex deres emulator-kode som lurer Ubisofts DRM-system. Skidrow bedyrer at de nå har slutte å bruke kode som har til hensikt å beskytte deres egen emulator-kode, da den ofte kommer i veien for ytelsen.

«Før beskyttet vi det vi lagde, men i det siste har vi funnet at våre mest funksjonelle krypterings-verktøy har visse begrensninger når det kommer til å stoppe dem fra å stjele ressurser fra CPU-en», forklarer de til TorrentFreak.

– Andres kopier ikke like gode
Det er også andre grunner til at de nå fjerner kode som ikke er hundre prosent nødvendig for å få piratspillene til å starte:

«Vi har også merket at andre som bruker våre utgivelser noen ganger har problemer med at vårt arbeid blir merket som farlig når de kjører på maskiner med antivirus, spam, spyware og lignende programmer.

Derfor har vi bestemt at vårt arbeid, som er VÅRT arbeid, skal være så rent og direkte som mulig.»
 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse