Annonse


Galaxy S5 rett inn på andreplass

Samsungs nyeste toppmodell, Galaxy S5, suser inn på NetComs topp 10-liste over de mest solgte mobilene i april.

Rett inn på andreplass
«Samsung S5 ble lansert i midten av april, og har hatt en pangstart på salget. Allerede etter to uker i butikk har den kapret andreplassen på listen. 

HTC One har også kommet inn på topp ti, og fire produsenter representert på listen vitner om mangfold og økt bredde. Apple og Samsung opprettholder derimot sin dominans i markedet med en sterk posisjon i flere segmenter.»

iPhone 5c skuffer
Interessant er det å se at iPhone 4s fra 2011 selger bedre enn iPhone 5c fra september 2013. 5c har ikke vært den suksessen Apple hadde håpet på, men det har iPhone 5s som beholder førsteplassen på NetComs april-toppliste.

Annonse
HTC One M8 er en flott mobil med gode spesifikaskjoner, men må altså nøye seg med en syvende plass. Galaxy-serien er forlengst en folkemerkevare One-serien bare kan drømme om. Og komme rett inn på andreplass med et nytt produkt er sterkt levert.

Disse selskapene dominerer:

1. Samsung: 4 modeller

2. Apple: 3 modeller

3. Sony: 2 modeller

4. HTC: 1 modell

Listen
1. Apple iPhone 5S (1)

2. Samsung Galaxy S5 3 (ny)

3. Samsung Galaxy S4+ 4 (2)

4. Apple iPhone 4S 5 (3)

5. Samsung Galaxy Note 3 6 (4)

6. Sony Xperia Z1 Compact 7 (ny)

7. HTC One M8 8 (ny)

8. Apple iPhone 5C 9 (6)

9. Sony Xperia Z1 10 (8)

10. Samsung S4 Active (7)

«Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på smarttelefonsalget i 59 NetCom-butikker, på netcom.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger NetCom. Forrige måneds plassering i parentes».

Kilde:
NetCom pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse