Annonse


Se, så tynn kan iPhone 6 bli

Det har tidligere vært ryktet at iPhone 6 4,7″ får en tykkelse på mellom 6,5 og 7,0 mm. Nå tyder mye på at den kan bli enda tynnere.

En syltynn iPhone Air?
Det er liten tvil om at Apple har slanket den kommende toppmodellen fra
iPhone 5 og 5s‘ 7,6 mm, men hvor mye vet vi ikke enda.

Det er samme mann, personen bak «Unbox Therapy», som i en ny video sammenligner et beskyttelseshus (som er laget utifra lekkede produksjons-tegninger) til den enda ikke lanserte mobilen mot femte generasjon iPod Touch.

Mye tyder nå på at iPhone 6 blir like tynn, og får samme design, som iPod Touch. (Ill.: Unbox Therapy/YouTube)

Fra 7,6 mm til 6,1 mm?
S
elv om Apples musikkspiller begynner å dra på åra, den ble lansert i oktober 2012, er den veldig tynn: Kun 6,1 mm. måler den. Dette blant annet fordi den ikke har radiobrikke.

Annonse
Kan Apple klare å levere en fullverdig iPhone med større skjerm og nesten samme tykkelse? Ikke umulig.

En iPod Touch 5. gen passer perfekt inn i et beskyttelseshus produsert til kommende iPhone 6, og basert på lekkede dimensjoner. (Ill.: Unbox Therapy/YouTube)

Se så tynn
I klippet under viser det seg nemlig at iPod Touch passer perfekt inn i iPhone 6-beskyttelseshuset når det kommer til tykkelse. Her snakker vi ikke dimensjoner som passer sånn ca., men som er 100 prosent i harmoni.

Til og med volum-knappene fungere i beskyttelseshuset. Det har allerede lekket et bilde av det som skal være den nye volumknappen.

Kanskje får også iPhone 6 samme design som iPod Touch med avrundede hjørner?

Og; Kanskje blir navnet iPhone Air for å gjøre det klart at denne generasjonen iPhone blir tynn, lett og med samme designspråk som iPad Air.

Vi får se, kanskje får vi svarene i september.

 

Kilde:
Unbox Therapy/YouTube

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse