Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ryktene skal ha det til at WWDC skal handle om iOS 8 - samme OS som visstnok får en innebygget trenings-app. Betyr det at Apples treningsarmbånd, en dings som visstnok også vil kunne styre andre Apple-dingser med gester avsløres? Vi håper, men er samtidig skeptiske til akkurat det. Det vil trolig handle om programvare. (Ill.: TechRadar/YouTube)

Slik kan den nye iOS-opplevelsen bli

Gleder du deg til iOS 8?

Siden Apple er et selskap som aldri snakker om kommende produkter, er det opp til fansen å drømme seg frem til hva de ønsker i neste versjon.

Konseptene strømmer på
Det er ikke alltid de treffer, og Apple faktisk implementerer ønskene, men det er mange flotte idéer​ der ute – det er ingen tørke når det kommer til nye grensesnitt, design eller tjenester.

Apples WWDC-pressekonferanse går av stabelen 2. juni denne gang, og det ventes at selskapet skal introdusere iOS 8 med en helseapp (Healthbook) – samme app som skal fungere med helsearmbåndet som kommer senere i år.

Les også: – iWatch er ingen klokke.

WWDC 2014 = iWatch?
Avsløres den på WWDC samtidig med iOS 8? Det blir bare spekulasjoner, men det er jo lov å håpe.

iWatch, som egentlig ikke er en klokke i det hele tatt, skal nemlig være i sluttfasen av produktutviklingen.

Lekkert videokonsept
Det er TechRadar som denne gang har laget et iOS 8-konsept optimalisert for den større skjermen på kommende iPhone 6 – en mobil som trolig får en 4,7″-panel (det ryktes også en phablet på 5,5″).

Varselsenteret har blitt bedre siden iOS 6, men rullgardin-menyen har fortsatt et stort forbedringspotensiale.

 

Kilde:
YouTube/TechRadar

Stikkord: ios 8