Annonse


Se Microsofts første Nokia-reklame

Fredag forrige uke ble Microsofts oppkjøp av Nokia sluttført.

Oppdatert, 12:53:

«Stephen Elop, tidligere administrerende direktør for Nokia, trer inn i stillingen som direktør for Microsofts Devices and Studios-divisjon, og rapporterer til Microsofts administrerende direktør Satya Nadella. 

Elop vil lede et utvidet team, bestående av Xbox, Xbox Live, Microsoft Studios, Microsoft Hardware, Surface og Nokia enheter og tjenester.»

Annonse
«Microsoft vil fortsette å tilføre nye verdier og muligheter, og vil jobbe tett sammen med mange maskinvarepartnere, utviklere, operatører, distributører og forhandlere ved å gi dem tilgang til plattformer, verktøy, programmer og tjenester som gjør dem i stand til å produsere fremragende enheter. 

Med en dypere forståelse av hvordan maskinvare og programvare samarbeider vil selskapet styrke og øke etterspørselen etter Windows-enheter overalt», heter det i den norske pressemeldingen.

Fra Nokia.com/no:

Slik er den nye brandingen: Microsoft + Nokia Devices. (Ill.: Microsoft)

Gigant-selskapet ble enda større
Og det betyr at selskapet, som nå har vokst med 25 000 nye medarbeidere (rundt 125 000 totalt), kan gire opp markedsføringsmotoren.

Den første reklamen er her, og det er Nokias Windows-mobiler (merkevarenavnet blir forøvrig «Microsoft Mobile», men Nokia-businessen skal operere relativt uavhengig av moderselskapet, og mange ansatte bytter ikke kontor) de nå skal forsøke å selge.

Les også: Slik er Windows Phone-situasjonen (Gsmarena)

– Vi er ikke som de andre
«Not Like Everybody Else» er sloganet på reklamen som er lastet opp på Nokias YouTube-kanal.

Selskapet spiller på sin fargerike «underdog»-status, og kan med Windows Phone på mobilene med de rette mene akkurat dette. Lumia-navnet er ikke å se noen steder.

Ikke bare er den lastet opp til Nokias egen kanal, men Nokia-logoen er også klistret fast på reklamesnutten, men den avslutter med Microsoft-logoen som en del av reklamen.

 

Kilder:
The Verge
The Verge
Microsoft Norge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse