Annonse


Microsofts nye nettbrett trolig avslørt

Det har siden lanseringen av det første nettbrettet fra Microsoft, Surface Pro og RT (10,6″) i juni 2012, vært snakk om en mindre versjon.

8″ må til
For det er helt vanlig prosedyre for nettbrett-produsenter å starte med en størrelse for å føle seg frem i markedet, for så å lansere flere formfaktorer – til og med Apple, som er restriktive med nye produktgrupper, så at 8
tommerne ble populære fort, og fulgte etter.

Det har vært få, om noen, håndfaste bevis for at Surface Mini eksisterer selv om alle tror det er tilfellet – inntil veldig nylig.

Tilbehøret allerede klart
For nå er to Amazon-produkter avslørt, og de er laget for et produkt som enda ikke er annonsert. 

Annonse


Det er snakk om VSTNs «Microsoft Surface Mini ultra-thin Smart Cover Case, som bare passer til «»Microsoft Surface Mini tablet (For Surface Mini, Black)», og samme produsents andre tilbehør:

«Microsoft Surface Mini Bluetooth Keyboard Portfolio Case – DETACHABLE Bluetooth Keyboard Stand Case/Cover», som også bare passer til Microsoft Surface Mini.

Surface Mini 18. mai?
Utrolig nok er fortsatt produktsidene tilgjengelige her og her, og med en lanseringsdato satt til 18. mai. Det er altså trolig kort tid til vi får se Surface i mini-utgave.

Så selv om første generajons Surface ble annonsert i juni, og andre generasjon i september, ser det altså ut til at Microsoft vil være ekstra tidlig ute i år, og lansere 8 tommeren på vårparten.

Kilde:
Winbeta

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse