Annonse


– iOS 7.1.1 gjør underverker for batteriet

iOS-oppdatering 7.1.1 gjør trolig mer enn hva Apple listet opp i endringsloggen.

Fikser mer enn dette
Det er ikke uvanlig for selskapet å servere litt mer enn hva man først tror. Ifølge Apples offisielle liste over endringer, er dette forbedret:

* Ytterligere forbedringer av Touch ID fingersensor-gjenkjenningen.

* Rettet en feil som kunne gjøre tastaturet mindre responsivt.

Annonse
* Fikset en feil ved bruk av Bluetooth-tastatur med VoiceOver aktivert.

Ser ut til å rette Safari-krasj
Men vi har erfart at den også retter krasj i Safari, noe vi trodde skulle bli rettet i iOS 7.1.

Den relativt mye større 7.1-oppdateringen rettet riktignok tilfeldige krasj av grensesnittet, i hovedsak på 64-bits-produktene iPhone 5s, iPad Air og iPad mini Retina, men det ser ut til at Apple har rettet Safari-krasjene også.

Vi opplevde stadige krasj i Apples nettleser ved «pinch-to-zoom» over bilder, oftest på norske nettaviser. Dette problemet er borte etter oppdatering til 7.1.1.

Batteribruk tilbake til normalen
Som om ikke det var nok rapporterer teknologijournalist Adrian Kingsley-Hughes fra ZDNet at batterilevetiden er mye bedre etter installasjon av den nye mini-oppdateringen.

Han har fulgt med på batteriet på sin iPhone 5, og merket seg at batteriet falt til 74 prosent etter seks timers bruk med iOS 6.x.x.

iOS 7.1 gjorde ikke ting bedre
Når han installerte 7.0.1 varte ikke batteriet like lenge, men enda verre ble det ved installasjon av iOS 7.1: Da falt batteriprosenten ned til 48 prosent etter like mange timers bruk.

Men iOS 7.1.1 ser ut til å rette feilen som tynte batteriet, for nå kan han bruke mobilen i seks timer, og fortsatt ha 78 prosent igjen.

Det lønner seg visstnok også å deaktivere bakgrunnsoppdateringer av Facebook. Følg anvisningene hos DinSide.no for å deaktivere denne funksjonen.

Har du også merket forbedringene?
 

​Kilde:
ZDNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse