Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vi er ganske så sikre på at iPhone 6 får denne størrelsen. Dette fordi det har lekket tekniske bilder, og det faktum at en rekke tilbehørs-produsenter nå lager beskyttelseshus til Apples kommende toppmodell. Uansett hvor stor den blir, er 2014 året for en større iPhone. (Ill.: Unbox Therapy/YouTube)

Slik er det å holde i en iPhone 6

iOS 8-hjemskjermen kan ha lekket også.

Veldig mye tider på at Apples kommende iPhone 6 får et 4,7-panel, og nå vet vi trolig også hvordan designet blir. 

Slik ligger den i hånda
For
«Unbox Therapy» (YouTube) har gjort det igjen, og skaffet til veie det som trolig er et beskyttelseshus til nye iPhone 6 som det nå er mer eller mindre helt sikkert måler 4,7″. Oppløsningen skal visstnok være på 1334 x 750​.

I en fersk video sammenligner de den med iPhone 5s, Nexus 5 og Galaxy Note 3 for å gi oss en følelse av hvordan det er å holde i en iPhone 6.

Se flere lekre iPhone 6-konseptillustrasjoner fra Martin Hajek her.

Martin Hajeks nyeste iPhone 6-konsept oser iPad-design. (Ill.: Martin Hajek)

– Tynnere med iPad-design
iPhone 6 blir trolig tynnere enn iPhone 5s. Apples nyeste toppmodell måler 7,6 mens oppfølgeren forventes å ha en tykkelse på mellom 6,5 og 7,0 mm.

Det er heller ikke umulig ar rammen krympes.

Vekke-knappen er flyttet fra toppen til siden, noe som er helt vanlig på mobiler større enn 4″. Designet skal visstnok minne mer om iPad enn iPhone 5s, om ikke hele huset, så i hvert fall volum og på-knappen.

iPhone 6 4,7″ ventes i september, mens en phablet på 5,5 tommer trolig er utsatt grunnet utfordringer med batteriteknologi.

Er dette iOS 8?
Det kinesiske nettsamfunnet
Weibo fortsetter å være en kilde til, om ikke bekreftede, så i hvert fall spennende lekkasjer. Dette skal visstnok være iOS 8 beta-hjemskjermen på en iPhone 6:

(Ill.: Weibo)

Les også: Dette kan være iPhone 6.

iPhone 5s, iPhone 6 (4,7″) og iPhone 4s. (Ill.: deuxani/MacRumors)
HTC One M8 (5″), iPhone 6 (4,7″) og Samsung Galaxy S5 (5,1″). (Ill.: deuxani/MacRumors)

 

 

 

Kilder:
MacRumors
MacRumors
MacRumors

Stikkord: iphone 6