Annonse


Er dette iPad Air 2?

Glem alt snakket om iPhone 6 en liten stund, for nå har det dukket opp bilder av det som trolig er oppfølgeren til iPad Air. Kanskje slankes Apples nyeste fullstørrelse-brett som måler 7,5 mm., ytterligere.

Tynnere og lettere iPad Air før julesalget?
Nederlandske «
One More Thing» har skaffet til veie bilder fra Kina som kanskje avslører oppfølgeren til iPad Air. Air ble lansert i november i fjor.

En ting Apple kan gjøre for å gjøre den enda tynnere er å integrere panelet (evt. velge å gå for bedre batterilevetid) – kanskje blir den lettere lettere også.

Den kjente Apple-analytiker Ming-Chi Kuo forventer at nye iPad Air og iPad mini Retina avsløres en gang i løpet av tredje kvartal. Det forventes at de to oppgraderte nettbrettene får Touch ID-fingersensor først introdusert i iPhone 5s i september i fjor.

Annonse
Tynnere iPad Mini også?
Vi vil tro at også andre, enda ikke avslørte, iOS-produkter vil kunne dra nytte av dette, men iPhone bruker allerede integrert skjerm i frontpanelet.

Bildene skal være omtrent like ferske som de nye panelene. De kom visstnok akkurat inn på lageret en ikke navngitt leverandør.

Eksperter fra dette selskapet er veldig sikre på at dette er ekte vare. Dette fordi koden på kablene starter på «821», et serienummer som er vanlig å bruke i iOS-maskinvare.

Også iFixit-medgründer Kyle Wiens føler seg sikker på at produktet er genuint.
 

Kilder:
One More Ting
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse