Annonse


Nå har de avslørt Amazon-mobilen

Boy Genius Reports har lekket Amazon-maskinvare en rekke ganger.

– Avdukes i sommer
Denne gang er det e-handels-giganten, og nettbrett-produsentens første mobil de har skaffet masse ny informasjon om.

Vi har tidligere skrevet en ryktesak om samme produkt (WSJ hevder også å vite at det er snakk om en 3D-mobil), men ifølge BGR er vi nå bare et par tre måneder unna en avduking av det USA-ekslusive produktet.

Se en rekke bilder av prototypen her.

Annonse
3D uten briller
Ved hjelp av fire kameraer (i tillegg til et 13 MP-kamera og et for videosamtaler og Amazon Mayday) i front, følger mobilen med på hvor brukeren ser, og sensorer føler på hvordan mobilen holdes.

Når mobilen så snus rundt på av brukeren, skapes en 3D-effekt uten å måtte bruke briller. Det høres «gimmicky» ut, men Amazon er ikke et selskap som er kjent for å besudle opplevelsen for wow-effekter uten praktisk nytte, så vi håper dette har noe for seg.

Dessuten skal selskapet visstnok ha planer om å få med seg tredjeparts-utviklere for å lage apper som tar i bruk 3D-teknologien de fire kameraene leverer.

Snapdragon på innsiden
Teknikken brukes i låsskjermen, såvel som i Amazons nettbutikk. Som med selskapets nettbrett kjører mobilen Android, men en kraftig modifisert versjon av Googles mobil- og nettbrett-OS.

På innsiden finner man en Qualcomm Snapdragon CPU (sikkert 600 eller 800 for å holde prisen lav, den blir visstnok ikke dyr), i kombinasjon med et 720p-panel på 4,7″ og 2 GB RAM.
 

Kilde:
BGR

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse