Annonse


Galaxy S5 banker alle i sjokk-test

Samsungs nye toppmodell, Galaxy S5, er ikke den kjappeste mobilen på markedet, men det gjør kanskje ikke så mye likevel.

Mobil med nettbrett-batterilevetid
For i likhet med
LG med deres G2-modell fra 2013, leverer S5 svært god batterilevetid. Faktisk har aldri Phonearena.com sett noe lignende fra mobiler i samme segment.

For når de kjørte S5 gjennom en spesiallaget batteri-test, skrudde ikke skjermen seg av før det hadde gått 8 timer og 38 minutter.

Kun tre nettbrett er bedre
– Dette er det beste resultatet vi har fått fra en flaggskip-mobil noensinne, forklarer Phonearena.com. Den stoppet nemlig opp bare litt før enn mellomklassemobilen Xperia C med et 2390 mAh-batteri.

Annonse
For å sette disse timene i perspektiv klarer nettbrettet Galaxy NotePRO 12.2 omtrent ni timer, men igjen: Det er et nettbrett, og har derfor masse plass til batterier

Faktisk klarer Galaxy S5 å holde liv i seg under bruk akkurat like lenge (på minuttet, faktisk) som Apples nyeste 10″-nettbrett iPad Air. Air har et 8,827 mAh-batteri.

Dette er intet mindre enn veldig imponerende: Samsung Galaxy S5 har like god batterilevetid under bruk som de nyeste nettbrettene. (Ill.: phonearena.com)

2800 mAh-batteri
Det mest overraskende her må være at Samsung bare bruker et 2800 mAh-batteri for oppnå disse resultatene.

Noe større har den blitt, les mer om dette i vår MWC 2014-forhåndstitt.

Av alle ting er det altså batterilevetiden som er dette produktets store styrke. Det hadde vi ikke ventet fra Samsung, et selskap som er kjent for å lasse på med funksjoner og maskinvare i bøtter og spann.

Denne gang har de holdt tilbake for å levere kundene sine noe de trolig vil sette mer pris på enn at deres mobil er x-antall prosent kjappere i en 3D-test.

 

Kilde:
Phonearena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse