Annonse


Er dette Windows 9?

Microsoft Research Asia forsker på Modern UI «Live Tiles» man kan bruke som mini-apps.

Live Tiles som mini-apper
Selskapet bruker navnet 
«Windows Next», og ikke Windows 8.1 når de refererer til de nye funksjonene – dette tyder på at dette er funksjoner som ikke kommer før i Windows 9.

Hva innebærer det egentlig å ha interaktive «Live Tiles»? Vel, det er akkurat hva ordet betyr: Du blir ikke bare foret med informasjon som oppdaterer seg i sanntid, men du kan manipulere dem også – f.eks med en epost Live Tiles for å bla i innboksen, og hente opp utvalgte meldinger.

Microsoft har ikke snakket om dette offentlig før, men funksjonene ser ganske så ferdige og gjennomtenkte ut, ikke minst fordi de demonstreres på Modern UI-et slik vi kjenner det per dags dato.

Annonse


Epost-klienten:

Det skjer mye fremover
Det blir spennende å se hva mer Windows 9 vil by på. Vi vet allerede at en kommende oppdatering til Windows 8.1 kommer senere i år, og vil gjøre det mulig å kjøre Modern UI-apper på skrivebordet akkurat som tradisjonelle apper.

Ikke bare det, men Microsoft skal i samme oppdatering (lanseringsdato ukjent, men i løpet av året) bringer tilbake en helt ny startmeny som smelter sammen Modern UI og startmenyen slik vi kjenner den fra gammelt av.

Microsoft har for lengst trukket tilbake klippene, men heldigvis ble de lastet opp på en annen konto.

 

Kilde:
ZDNet

Annonse