Annonse


Dette er Nokias superlekre toppmodell

Nokia lanserer tre nye Lumia-modeller med Windows Phone 8.1, og oppgraderer samtlige Lumia-modeller med Windows Phone 8.0 til 8.1 i løpet av sommermånedene.

Tre nye med Windows Phone 8.1
Det ble kjent i går kveld norsk tid etter Microsofts Windows Phone 8.1, og
Windows 8.1 Update-pressekonferanse.

«På Microsoft’s Build 2014 i San Francisco lanserer Nokia de nyeste tilskuddene til Lumia-familien. Først ut er lavpristelefonene Nokia Lumia 630 og Nokia Lumia 635, etterfulgt av toppmodellen Nokia Lumia 930», melder selskapet.

Lumia 630 kommer først, i andre kvartal, med en veiledende pris på 1295 kroner inkludert mva.

Annonse
Slik er toppmodellen Lumia 930
* Et PureView-kamera med sensor på 20 megapiksler, ZEISS-optikk og avansert Rich Recording som gir en fantastisk video- og bildeopplevelse. I tillegg kommer nye innovasjoner for å skape mer levende bilder enn noen gang tidligere.

* Elegant design i aluminium og polykarbonat, samt en fem tommers ClearBlack-skjerm for uovertruffen avspilling av videoer fra for eksempel Netflix eller Xbox-video, selv i sterkt dagslys.

* En kraftig 2,2 GHz Snapdragon-prosessor for en best mulig opplevelse av apper, spill, nettsurfing og integrerte Microsoft-tjenester som OneDrive og MS Office.
* Nokia Lumia 930 kommer i salg i Europa, Asia, og India i juni med en veiledende pris på 599 dollar (3500 kroner), eksklusive mva.

«Informasjon om norsk salgsstart og pris kommer nærmere lanseringen», melder finnene.

Toppmodellen Lumia 930. (Ill.: Nokia)

Slik er Lumia 630 og 635
* En quad Snapdragonprocessor som optimaliserer den sosiale opplevelsen gjennom funksjoner som Word Flow-tastatur, og apper som WhatsApp og WeChat.

*Et unikt, fargerikt  design med utskiftbare deksler og en 4,5” stor ClearBlack-skjerm som tilbyr fantastisk underholdning med apper og spill.

* Produktet kommer i tre ulike versjoner; Lumia 630 i 3G-versjonen med en eller to sim-kortplasser, og den raske Lumia 635 med LTE-støtte

* Den samme brukeropplevelsen som premiumtelefonene med funksjoner som Sensor Core med Bing Health and Fitness, Microsoft Office, Nokia Camera, gratis streaming av musikk med Nokia MixRadio, og gratis navigasjon og globale kart fra HERE.

«Nokia Lumia 635 kommer til utvalgte markedet i juli. Mer informasjon om norsk pris og salgsstart kommer nærmere lansering.»

Lumia 630. (Ill.: Nokia)
Lumia 635. (Ill.: Nokia)

Du oppgraderes
Selskapet har også en hyggelig melding til eksisterende eiere av Lumia-mobiler med WIndows Phone 8.0:

«Samtidig lanseres Windows Phone 8.1 på alle Lumia-modellene som i dag har Windows Phone 8. Dette skjer gjennom «over-the-air»-oppdateringen Lumia Cyan som blir tilgjengelig i løpet av sommeren.»

Kilde:
Nokia pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse