Oculus VR hardware

Annonse


– Vil gjøre VR bedre og billigere

– Dette gjør brillene våre både bedre og billigere. Veikartet vårt er omtrent som det alltid har vært, men det er en rekke ting vi har ønsket å gjøre som vi nå virkelig kan få til. Dette gjør Rift billigere og bedre, både på kort og lang sikt.

Fant tonen
Det sier Ocolus Rift-grunnleggeren Palmer Luckey i en ferskt intervju med The Verge like etter at det ble kjent at Facebook kjøper selskapet hans.

Luckey kan fortelle at det har vært kontakt mellom ham og Facebook-sjefen Mark Zuckerberg en god stund, og at de to raskt fant tonen.

– Vi har jobbet med denne relasjonen en god stund. Det startet i virkeligheten med at vi ble kjent med Mark og hans medarbeidere. De var interessert i å se en demo og kom innom. Vi viste dem det vi hadde og snakket om visjonen vi har. Og de ble begeistret, sier Luckey.

Annonse
– Hvordan kan vi hjelpe?
Det hele endte med at Zuckerberg spurte hvordan han og Facebook kunne hjelpe til, enten i form av samarbeid, investering eller markedsføring.

Luckey og Zuckerberg begynte å henge sammen også privat, og ifølge Luckey ble det mer og mer klart at de to deler de samme vyene om framtida.

Han understreker imidlertid at de to selskapene fortsatt kommer til å operere uavhengig av hverandre, og at folk neppe kan forvente en VR-utgave atv Facebook med det første…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse