Annonse


HTC One M8 får strålende kritikker

HTC har trolig laget en svært god mobil i M8, men er det nok til at den blir solgt i nok eksemplarer til å redde selskapet?

Derfor lekket den
Taiwanske HTC har flere ganger bevist at de vet hva de driver med, men har ikke pengebingen til Apple og Samsung, og derfor et langt lavere markedsføringsbudjsett. Det er trangt på toppen.

Samsung og Apple eier smartmobil-markedet i Statene. HTCs «mindshare» er rett og slett ikke stor nok akkurat nå. Kan M8 hjelpe? Det er den vanskelige tredjeplassen de nå prøver å bite seg fast i.

En av årsakene til alle lekkasjene er at presse verden over fikk test-produkter lenge før lanseringen i går klokken 16:00. The Verge og Gizmodo har testet den, og gir den gode skussmål.

Annonse
Dette mener The Verge
The Verge gir pluss for et n
ydelig industrielt design, super ytelse og god batterilevetid. Det største minuset med M8 er et svakt kamera, og at mobilen er stor i hånda. Den kunne med fordel ha vært slankere.

Men det er altså kameraet som er det største problemet. 

M8 tar ganske grovkornede bilder, så om du er på utkikk etter en svært god kamera-mobil er nok ikke denne for deg.

Dette mener Gizmodo
Gizmodo mener også den er litt stor i hånda, og at kameraet, selv om det ikke er direkte dårlig, ikke lever opp til hypen. Likevel er det bedre enn kameraet i forgjengeren.

De er ikke veldig begeistret for HTCs Android-skall Sense 6.0, men påpeker at det er bedre enn før, og definitivt bedre enn Samungs TouchWiz-grensesnitt, og skallene fra LG og Sony.

Ikke en kamera-mobil
De gir den pluss for et lekkert design og veldig god ytelse. Et godt kjøp, konkluderer de, men husk at kameraet ikke er det beste.

Amerikanerne kan allerede handle Google Play Edition-utgaven av M8, så man er sikker på at den alltid kjører nyeste Android.

HTC lovte forøvrig i går at M8 skal oppdateres til nyeste Android to år fremover.

 

Kilder:
The Verge
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse