Annonse


Dette er HTCs nye app

Klokka 16:00 i dag norsk tid (vi dekker lanseringen fortløpende) skal HTC avduke «The New HTC One».

Lite spenning igjen
Vi tror vi vet mer eller mindre alt det er å vite om mobilen, det eneste som gjenstår er å faktisk prøve den. Nå har til og med to
apper som er myntet på det nye Sense-grensesnittet funnet den offisielle veien til Google Play Store.

Det er snakk om HTC Service Pack og nye BlinkFeed Launcher (nytt er at den mellomlagrer slik at du kan lese nyheter uten nett). BlinkFeed er en konkurrent til Flipboard og Google Play Newsstand.

Les også: Derfor har den to kameraer.

Annonse


HTC One 2014. (Ill.: evleaks)

Dette er BlinkFeed og HTC oppdateringspakken
HTC BlinkFeed:

«Les mer av det du elsker uten at du må se på det. Du kan nå samle alt ditt sosiale innhold, kalenderhendelser, nyheter, musikk og annet innhold godt organisert og fullt oppdatert på bare ett sted. BlinkFeed fjerner behovet for å åpne flere apper.

For brukere uten abonnement på datatrafikk kan funksjonen Frakoblet lesing være nyttig for å oppdatere innhold med Wi-Fi, og lagre for å lese det senere.»

Nytt i BlinkFeed:

* Optimalisert rulleopplevelse
* Legg til mer sosialt innhold når du vil
* Fikser bugger

HTC oppdateringspakke:

«HTC oppdateringspakke er en støtteserviceoppdatering som kombinerer tidligere lanserte oppdateringer og bidrar til å gjøre HTC-opplevelsen mer pålitelig. Oppdateringspakker tilbys kostnadsfritt. Sørg for å installere den siste oppdateringspakken for å holde dine HTC-opplevelser oppdatert.»

Kilde:
Android Police

Annonse