Annonse


Her har du 40 å velge i

De fleste tror at den kommer på høsten, i god tid før jul. Men i det siste har ryktene gått om lansering allerede i juli.

Dermed er det like greit å være forberedt.

Mye arbeid
YouTube-kanalen ​ConseptsiPhone har samlet over 40 iPhone 6-konsepter. Og faktisk over 80 dersom vi tar med «iPhone Air», fiktive Apple-pressekonferanser og diverse andre Apple-«nyheter» der iPhone 6 er med i en birolle.

Graden av sannsynlighet og visuell profesjonalitet varierer sterkt. Likevel er vi overrasket over hvor mye arbeid enkelte legger ned fantasifostrene sine.

Annonse
Kanskje de håper å få jobb i Apples design-avdeling?

Her er «spesifikasjonene»
Men den kommende telefonen fra Apple er jo mer enn design, så her er en oppsummering av spesifikasjonsryktene:

1) Mye større skjerm. Apple følger etter Samsung og alle de andre Android-gutta. Muligens får du to skjermstørrelser å velge i, slik at de som er fornøyd med dagens 4-tommer også får sitt. Mange mener også at rammen vil bli fjernet, slik at skjermen dekker hele overflaten.

2) Mer robust. Det ryktes at iPhone 6 får safirglass, lagd ved Apples egen fabrikk i Arizona. Dette er samme type glass som brukes i dyre armbåndsur, og som tåler det meste.

3) Kamera med Lytro-teknikk. Dette betyr at du kan fokusere i etterkant dersom bildet ble uskarpt. For øvrig går de ifølge ryktene fra 8 til 13 megapiksler på frontkameraet.

4) Mer minne. Mens dagens utgaver er på henholdsvis 16, 32 og 64, vil iPhone 6 ifølge ryktene være å få i 32, 64 og 128GB-varianter.

5) Samme prosessor som før. A7 sitter både i iPhone5S og i iPad Air/Mini Retina i dag. Den kan mye mer, og Apple ser ifølge ryktemakerne ingen grunn til å skifte.

6) Samme pris som iPhone 5S. Apple har lange tradisjoner for å levere ny vare til samme pris som gammel modell, så her tror vi på ryktesmedene.

OK, her er videoene med de (mer eller mindre) lekre konseptene:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse