Annonse


6″-Lumia til 2500 kroner

Elkjøp er eksklusiv forhandler av den nye mellomklassemobilen Nokia Lumia 1320.

6″ til superpris
Men selv om dette er en mobil til halv pris i forhold til de dyreste toppmodellene, har den en skjerm som er større enn 99 prosent av dem. 4G-nett støtter den og.

2495 kroner skal Nokia ha for denne 6″ store mobilen. Vær oppmerksom på at dette er en 720p-skjerm. Frontkameraet (0.3 MP) har også en veldig lav oppløsning i forhold til mange av konkurrentene.

Fordelen med mellomklassemobiler i dette segmentet er at Windows Phone 8 ikke krever allverdens maskinvare for å gå smertefritt rundt.

Annonse
(Ill.: Nokia)

Foto-apps og Nokia HERE
«Nokia Lumia 1320 kommer endelig til Norge. I et eksklusivt samarbeid med Elkjøp Skandinavia får norske konsumenter mulighet til å ta del av Nokias 6-tommers smarttelefon med de nyeste foto-applikasjonene og navigasjonstjenesten HERE.

Med Nokia Lumia 1320 får du mange av funksjonene som tidligere kun har vært tilgjengelig på flaggskipene, til en lavere pris.

Den nye programvaren Lumia Black tilbyr de siste nyvinningene i Windows Phone 8, eksempelvis Nokia Storyteller, et bildeprogram som sorterer bildene dine etter dato og geografisk plassering,» heter det i pressemeldingen.

(Ill.: Nokia)

Spesifikasjoner​
Du får altså med «HERE Drive, lokal trafikkinformasjon via HERE Transit og Augmented Reality og Live Sight via HERE Maps.»

Salgssstart er 14. mars. Den kan forhåndesbestilles på Elkjøps nettbutikk allerede nå.

Spesifikasjoner:

* Windows Phone 8
* 6” HD LCD IPS (1280×720)
* Gorilla Glass 3
* 3400 mAh-batteri (kan ikke byttes)
* 4G
* Qualcomm Snapdragon 400 (1.7Ghz Dual-Core)
* 5MP og 0.3 MP-kameraer: autofokus, blitz
* Video: [email protected] 
* 1GB RAM
* 8 GB lagringsplass
* 7 GB SkyDrive
​* Følsom skjerm kan brukes med hansker
* micro SD card opp til 64GB

 

Kilde:
Nokia pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse