Annonse


Slik lastet de ned Update 1 til Windows 8.1

Et enkelt register-hack er alt som skal til for å mate en Windows 8.1-datamaskin med den mye Update 1-forbedringen.

Oppdatert, 09:16: Lekkasjen er komplett.

Oppdatert: Ifølge TechCrunch skal Microsoft ha tettet hullet (selv om filene allerede ligger ute på nettet).

Til samme blogg påpeker selskapet at de snart skal dele flere detaljer om oppdateringen.

Annonse
Lurer til seg Update 1 før alle andre
Update 1 gjør Windows 8 til en mer fornøyelig affære ved bruk av mus og tastatur, og er i så måte en viktig nok oppdatering.

Tidligere denne uken kunne vi avsløre at oppdateringen var ferdigutviklet og sendt til PC-produsentene, men klar for alle verdens maskiner, det er den enda ikke. I hvert fall ikke offisielt.

Oppdateringsfilene florerer nå nemlig på fildelingsnettverk, og kan til og med lastes ned fra Windows Update.

Slik gjør de det
Om det skulle være noen tvil: Enhver tukling med ikke-lanserte-oppdateringer til Windows kan skade maskinen, og du kan miste filer. ITavisen.no tar derfor intet ansvar for tap av data, og/eller andre problemer med datamaskinen som kan oppstå etter installasjon.

Uoffisielt er historien altså en annen. Ved å bruk regedit, og bla seg frem til fanen HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows er det såre enkelt og be om koden fra Microsofts servere.

I samme bane lages det en ny nøkkel døpt SHWindowsPoolS14. Etter at denne nøkkelen er laget er alt som skal til en omstart av maskinen.

Undersøk så Windows Update, og man skal få servert oppdateringen Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB2919442) – (S14 Prerequisite v01.0008)​.

Kilder:
Bav0
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse