Hopp til navigasjon Hopp til innhold
LG har hatt suksess med Nexus-serien til Google. Nå har de trolig fått avtale om å produsere Nexus 6, og kanskje en smartklokke, for Google. Takket være det nære samarbeidet med Android-skaperen er LG G2 en av mobilene med aller best batterilevetid. (Ill.: LG)

– LG skal lage Nexus 6 og smartklokke

Samarbeider med Google igjen.

Det er igjen LG som skal lage årets Nexus-mobil for Google.

G3 og Nexus 6 i sommer?
Det melder
Gizmodo Tyskland (oversettelse). Til og med Googles Sundar Pichai har avslørt informasjon om den. Ikke hvem som skal produsere den, eller hvordan den blir, men når den kommer: Andre halvdel i år.

Ifølge Gizmodos ukjente kilde, skal Nexus 6 være en slags lettvekter-utgave av G3, en mobil det ryktes kommer i juni med 1440 x 2560-oppløsning, 64-bit-CPU og et 16 MP-kamera.

Vi får se hva menes om lettvekter-modell, men vi håper det menes design, skall og funksjoner og ikke ytelse.

Les også: Se hvordan Nexus 5 er nå.

Nexus-klokka?
Kanskje enda mer interessant i disse smartklokketider, er at samme blogg hevder å vite at Nexus 6 skal lanseres sammen med Google og LGs første smartklokke. Kanskje i Nexus-serien? Ingen flere detaljer er kjent.

Til oss fortalte LG under årets Mobile World Congress at siden G2 Pro ikke kommer hit, så har de en annen overraskelse til oss i løpet av året. Vi trodde de snakket om G3, men siden dette ryktet nå har blusset opp, kan det like godt være Nexus 6, evt. to nye produkter.

 

Kilder:
PhoneArena
Gizmodo.de

Stikkord: nexus, nexus 6