Annonse


Ny Apple TV avslørt

Apple er i samtaler med Time Warner (som trolig kjøpes av Comcast) om filmrettigheter. Samtidig har det dukket opp referanser til en ny Apple TV.

Oppdatert, 12:36:

Comcast kjøper Time Warner.

Ny Apple TV avslørt
Om det er snakk om en helt ny opplevelse
avslører ikke versjonnummeret 4,1, men vi håper i det minste app-SDK-en kommer snart. Det er troverdige Bloomberg som melder dette.

Annonse
Lanseringen skal visstnok finne sted i april, men ikke være i salg rett før juletider. Det høres noe merkelig ut. Apple har vel neppe problemer med å produsere de enkle TV-boksene, så kanskje det er snakk om større endringer?

Lanseringen kan endres
Uansett påpeker avisa at lanseringstidspunkt kan endre seg, da Apple fortsatt sitter ved forhandlingsbordet.

Nye Apple TV får en kjappere CPU og et «oppgradert grensesnitt» (på tide nå som iOS 7.1 snart kommer), ifølge Bloomberg. Et grensesnitt som visstnok gjøre det mye enklere å svitsje mellom tv-serier, filmer og nett-innhold.

Jobs: – Derfor er Apple TV en hobby:

Time Warner først?
Om Apple og Time Warner skulle komme til enighet om innhold på Apple TV, blir det den første avtalen i sitt slag for California-selskapet Apple.

Uansett hva som måtte skje i løpet av våren og sommeren, er det liten tvil om at Apple innad girer opp Apple TV for noe mye større enn det er i dag.

Fra hobby til stor-business
Bare se hvor mye oppmerksomhet den lille TV-boksen fikk på Apples amerikanske nettbutikk sent i januar.

Vi tipper app-SDK, et nytt grensesnitt, mye mer innhold og flere og bedre spill er en naturlig utvikling for dette produktet.
 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse