Hopp til navigasjon Hopp til innhold
I bruksanvisningen til Facebook-filmen om ditt liv henvises det til en redigeringsknapp. Den var ikke der da funksjonen ble lansert i går. (Ill.: Facebook)

Liker du ikke Facebook-filmen din?

Nå kommer fikse-verktøyet.

I går oppdaget verden at de kunne se sine Facebook-liv i reprise, takket være en ny «film»-funskjon som ble lansert i forbindelse med 10-årsjubileet?

Bildene av eksen og deg…
Men alle er kanskje ikke like fornøyd med det de ser.

For eksempel kan det tenkes at din nåværende (eller for den saks skyld du selv) ikke er overbegeistret for alle de hyggelige bildene av deg og eksen, tett omslynget på badestranda i sommerferien for fire år siden.

Ikke helt greit i dag…
Det kan også tenkes at det som havner på «mest likt»-toppen ikke akkurat er det du står for i dag. Eller kanskje du rett og slett har tatt en liten spansk en som er lett å avsløre i dag?

Nå kan alt dette snart fikses, skal vi tro Techcrunch.com.

Jobber med verktøy
Ifølge nettstedet jobber nå Facebook med et redigeringsverktøy som gjør at du selv skal bestemme hva «filmen» din skal inneholde, og i hvilken rekkefølge tingene kommer.

Og det kommer trolig svært fort, for på Facebooks hjelpeside for Lookback ligger det allerede en henvisning til en redigeringknapp.

Men ifølge Techcrunch rakk ikke Facebooks teknikere å klargjøre den før jubileumsdagen.

For øvrig går det også an å laste ned filmen. Se DinSide.no.

 

Stikkord: facebook