Hopp til navigasjon Hopp til innhold
En god del eiere av Apples 64-bits-produkter opplever stadige krasj med iOS 7 - iOS 7.1 vil forhåpentligvis rette opp i dette. (Ill.: Apple)

– iOS 7.1 om få uker

Kortere ventetid enn fryktet.

BGR meldte først at iOS 7.1 trolig skulle lanseres i mars, men nå som beta 5 er her, viser det seg at en lansering nok er bare noen få uker unna.

Lansering i februar?
Det har tatt tid for selskapet å bli ferdig med iOS 7.1, ikke bare fordi de gjør en hel del mindre endringer i mange kroker og kriker av OS-et, men fordi det også krasjer ofte for en 
god del eiere av de nye 64-bits-iOS-produktene.

BGR har fått vite at det ikke kommer noen beta 6, noe som igjen betyr at vi er veldig nærme en lansering av den endelige versjonen.

Les også: Dette går ikke lenger, Apple.

«Golden Master» om et par uker?
Det ble altså ryktet en tidlig mars-lansering, men dette synes BGR nå later til å være for lenge til i forhold til hvor beta-test-fasen er nå.

En «Golden Master»-versjon kommer trolig om en eller to uker, for så å dyttes ut til at alle iOS 7-kompatible enheter noen dager eller en uke senere.

Les om endringene i beta 5 her. I beta 5 har Apple nok en gang tettet jailbreak-hull. 80 prosent av alle iOS-enheter kjører nå iOS 7.

 

Kilde:
BGR

Stikkord: ios 7.1