Er dette Samsungs eksklusive S5-app?

Det ryktes en 23. februar-avsløring av S5 på MWC, og butikklansering i april.

Samsung Life Times
Disse ryktene styrkes nå av SamMobiles oppdagelse av en ny Samsung-app «Life Times» som det er funnet som en del av en Android 4.4-firmware som kanskje er laget for Galaxy S5.

Det er helt vanlig for Samsung å integrere egne apps og funksjoner i nye modeller for å differensiere seg i Android-markedet.

Annonse

Les også: Er dette S5-spesifikasjonene?

Er G900H S5?
Skjermbildene er hentet fra en enhetsmodell døpt SM-G900H. Om dette er S5, det har ikke SamMobile hverken klart å bekrefte, eller avkrefte.

Les også: Er dette S5-hjemskjermen?

«Life Times» er en app som samler inn informasjon om hva du foretar deg i løpet av dagen, for så å samle informasjonen i en logg med bilder, reiser, konserter og slike ting. 

Appen henter dataene fra dine samtalelogger, bilder og meldinger, inkludert tjenester som Facebook, Google+, Foursquare, Instagram og LinkedIn.

Et personvern-marerittet i app-form for noen, en kul app for andre.

Se flere bilder av appen hos Sammobile.

Google rynker på nesa
Appen ser ganske så fin ut den (ikke minst følger den Googles grensesnitt-regler for 4.4), noe vi egentlig synes Magazine UX gjør også. Kanskje Samsung rett og slett har fått dreisen på disse programvare-design-greiene?

Google vil nok ikke like dette, ettersom det nylig ble kjent at de trolig ønsker å tvinge Samsung til å kutte ned på bruken av egne Android-skall (TouchWiz) og ikke minst egne apper.

Det hele skal ha toppet seg når Google-folk fikk øye på Magazine UX, et helt nytt grensesnitt vist frem for første gang på Pro-utgavene av Note og Tab på årets CES.

Kilde:
SamMobile

Annonse
Annonse