Del dine hemmeligheter

Secret fra Secret Inc. er en helt ny type app som debuterte i går. Den kan bli en stor hit. Er det Snapchat, men med hjerneføde?

– Vær deg selv
Tanken bak appen er at du skal kunne utrykke hva du har på hjertet, uten å være redd for å bli identifisert. Re/
Code har intervjuet med de to mennen bak ideen, David Byttow og Chrys Bader, som kommer fra Square og Google. Secret Inc. oppfordrer brukerne til å være seg selv. Meldingene du legger ut krypteres.

Det hele minner veldig mye om PostSecret.

Appen har allerede fått svært gode tilbakemeldinger fra amerikanske brukere etter lanseringen i går. Den er nemlig ikke rullet ut til norske App Store riktig enda (dette er en smart tid for å skaffe seg amerikansk App Store-konto). For å slette en Secret-konto, står det på denne siden at du må sende dem en epost, men lenken er i skrivende stund død.

En Android versjon kommer når de har ansatt de riktige folkene.

Les også (ekstern lenke): – Derfor bygget vi Secret.

Gode skussmål
Slik beskriver bruker «ssshh1» Secret:

«Jeg bruker ikke mange apper hver dag, men Secret er en av dem. Secret er et forum for kommunikasjon uten å måtte være redd for identitet, noe som i bunn og grunn gjør det mulig å spørre om hva som helst, og utrykke hva som helst.

Brukere gir råd, deler tanker og gir tilbakemeldinger. Det er et trygt sted. Det er en type app jeg aldri trodde jeg trengte eller ville ha, men som har blitt et fantastisk forum for å snakke om de viktige tingene som skjer i livet mitt.»

Slik fungerer Secret
Med Secret kan du, ifølge utviklernes beskrivelse:

* Dele alt du har på hjertet, uten å dømmes for det.

* Legg til bilder eller en fargebakgrunn, og visuelle effekter.

* Kommenter på dine venners innlegg med en avatar som du når som helst kan endre.

* Når dine venner liker ditt innlegg deles det automatisk til deres venner. På den måten deles de mest interessante tankene.

Last ned (i første omgang kun på amerikanske App Store).
 

Kilde:
Re/Code