Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sony imponerer Cnets anmelder med Z1 Compact, men nyeste Android har den ikke. Den leveres nemlig med 4.3 - 4.4 kommer senere. (Ill.: Sony)

Nesten full pott!

«Sony Xperia Z1 Compact» imponerer.

Vi syntes Sony Xperia Z1 var litt i største laget, men nå har Sony gjort det godt igjen.

Z1 Compact får full pott
Og vi var tydeligvis ikke de eneste, for Sony har fulgt opp Z1 med lillebroren Z1 Compact, men de har heldigvis ikke utstyrt den med dårlig maskinvare (den har like mye RAM og like kjapp CPU som Z1) som så ofte skjer når Android-produsenter lager mindre versjoner.

Derfor får også Z1 Compact svært gode skussmål av Cnets anmelder (fire og en halv stjerne av fem mulige). Skjermen er krympet fra 5″ til 4,3″, men alt det andre er mer eller mindre urørt.

Z1 Compact leveres i en rekke farger, og kan være et godt kjøp for de som ønsker en mindre Android-mobil, men som har svært god ytelse. (Ill.: Sony)

– Derfor er den så bra
Cnet gir pluss for at den er krympet akkurat så mye slik at den er komfortabel i bruk, at den har en svært kraftig CPU, et bra kamera og OK batterilevetid. Designet beskriver de som
«briljant», og den får også pluss for at, som storebror, er vanntett.

Perfekt er den ikke, for den kjører ikke nyeste Android-versjon fra Google, og enkelte deler av Sonys egne programvare-endringer gir ingen merverdi.

Z1 Compact koster rundt 4500 kroner uten kontrakt i norske nettbutikker.

 

Kilde:
Cnet

Stikkord: Mobil, sony