– Windows 9 kommer i år

Den notoriske Windows-lekkeren Wzor hevder å vite at Windows 9 blir ferdigutviklet i år, og ikke april 2015 som tidligere ryktet fra Microsoft-innsiderne Paul Thurrot og Mary-Jo Foley.

– 21. oktober 2014
Han hevder ikke bare å vite at OS-et blir ferdig i år, men til og med datoen for når koden godkjennes: 21. oktober 2014.

Det er overraskende om dette stemmer, for da har Microsoft kommet mye lenger i utviklingen vi tidligere har trodd – evt. er ikke Windows 9 en så stor oppdatering som navnet skulle tilsi. 

Kanskje mer som en stor Service Pack med startmeny og muligheten til å kjøre Modern UI-apps på skrivebordet?

Les også: Potensielle Microsoft-toppsjefer frykter Gates.

– Chromebooks har ikke Office
Selskapet har tidligere kommunisert at det kommer hyppigere oppdateringer av Windows enn tidligere, men da tenker vi mer på oppdateringer som 8.1 enn en helt ny merkevare.

Microsoft prøver så godt de kan å kommunisere at Windows 8 er verdt en ny PC, og at Chromebooks er noe du bør holde deg langt unna.

Et merkevareproblem
Men igjen: kanskje har ikke Microsoft lenger noe valg enn å droppe Windows 8-navnet for å kunne starte litt på nytt, og kvitte seg med en merkevare som ikke gir positive vibber i markedet, for det ble i dag kjent at HP relanserer Windows 7.

Wzor meldte i januar 2011 at Windows 8 skulle lanseres i januar 2013. Det kontroversielle produktet ble ferdigutivklet 1. august 2012, og lansert sent i oktober samme år.
 

Kilde:
Twitter