Han skulle bare si noe pent om Samsung…

Stjerneregissør Michael Bay (kjent for Transformers-serien og mye annet i «kræsj bang»-sjangeren) er nok bedre bak kamera enn for an.

Skulle kaste glans…
Det demonstrerte han med all ønskelig tydelig da han skulle presentere Samsungs nye UHD-TV i Las Vegas i natt norsk tid.

Bay var hedersgjest utlånt fra Hollywood, og skulle kaste glans over pressekonferansen.

Pinlig affære
Det ble i stedet en svært pinlig affære både for Samsung og Bay.

Regissøren visste rett og slett ikke hva han skulle si, og ble stående og stotre helt til han gikk av av scenen, synlig flau over det hele.

Innrømmer fadesen
Selv innrømmer han fadesen på sin blogg:

– Wow! Jeg dummet meg skikkelig ut på CES. Jeg skulle snakke om Samsungs utrolige bøyde 105-tommers UHD-TV. Jeg låner sjelden ut navnet mitt til produkter, men dette produktet er jo bare helt fantastisk. Jeg ble så entusiastisk at jeg rett og slett hoppet over introduksjonen. Dermed mistet teleprompteren (den elektroniske skjerm-suffløren, journ. anm.) tråden. Den gikk opp og ned, og til slutt måtte jeg bare gå. Jeg antar at opptreden på direkte TV ikke er helt min ting. Men likevel skal jeg gjøre en spesialgreie om bøyde TV-er med Samsung over hele verden der det inngår utdrag fra Transformers 4, skriver Bay.

Vi lurer litt på hvordan verdensturneen vil gå…

Nettstedet The Verge fanget seansen på video: