Det er bare å lagre denne siden med en gang

Addictivetips har satt sammen en gedigen liste med de 150 aller beste Windows-programmene du får tak i akkurat nå.

Windows og Windows Modern UI
Listen har en blanding av tradisjonelle Windows-programmer, og programmer laget for berøringsgrensesnittet Modern UI.

På førsteplass finner vi et program vi faktisk ikke har hørt om tidligere, men som høres veldig nyttig ut: AppSwitch.

Siden Windows 8 og 8.1 ikke er i nærheten av å ha like mange berørings-apper og spill som Android og iOS, finner dette programmet alternativer til de mest populære programmene til de to mest populære nettbrett- og mobil-plattformene.

Video-opptak og Windows-sletting
Å ta opp video av hele skrivebordet, eller utvalgte områder, kan være nyttig om man vil demonstrere saker og ting for andre, og da er Screencast Capture Lite et godt alternativ. Gratis er det også.

Det er jo en haug med programmer, så vi skal ikke gå igjennom alle sammen, men føler vi også må nevne programmet på tredjeplass: NanWick Windows Uninstaller. Du har kanskje som oss, installert flere OS-er på samme maskin. Problemet som ofte oppstår er at man sitter igjen med en ekstra Windows-installasjon. For å fjerne denne installasjonen, bruker du NanWick-programmet. Du trykker scan, deretter uninstall. Det blir ikke enklere.

Det er bare å ta av seg hatten for Addictivetips som har satt sammen den listen, og bokmerke denne siden, så du finner akkurat det programmet du trenger i 2014.
 

Kilde:
Addictivetips