Hopp til navigasjon Hopp til innhold
De aller fleste nettbrett er lettere å holde oppdatert, og krasjer mye mindre enn PC-er gjorde før i tiden, men helt frie for feil er de som alt annet ikke. (Ill.: Fixya.com)

Dette plager oss mest med iPad og Surface

Har du også disse problemene?

De største problemene eiere av nettbrett opplever, er relatert til nettleseren på padda.

Fire populære nettbrett undersøkt
Dette ifølge en rapport fra Fixya. De har tatt en titt på de nyeste brettene på markedet, og delt problemene inn i ulike kategorier for de fire respektive produktene, og deretter hvilke problemer som er mest plagsomme, delt opp i prosent.

Microsofts hybridbrett Surface 2 får 25 prosent av klagene grunnet dårlig app-støtte, og 25 prosent på «andre» problemer. Høyttaler-kvaliteten kommer inn på tredjeplass med 20 prosent.

Nettleserkrasj
Nummer to på listen er Apples nye iPad Air, og der er det ikke helt overraskende nettleser-krasj som fører til desidert mest frustrasjon (vi vet, vi fortsetter å oppleve dette, også med iOS 7.0.4).

Dette står for 30 prosent av alle klagene, mens «kjermproblemer» kommer inn på andreplass med 25 prosent.

Kindle HDX sliter med stabiliteten
Nummer tre er Amazons Kindle HDX 8,9″. Flest problemer har kundene med Amazons egen sky-nettleser, Silk, som står for 25 prosent av alle problemene, mens app-støtte, batteri og problemer med at enheten henge, står alle for 20 prosent.

Det siste produktet, og nummer fire i rekken, er nok et fra Apple: iPad mini Retina. Skjermproblemer får mest tyn med 30 prosent, etterfulgt av lagringsplass og nettleser-krasj – begge de to sistnevnte står for 20 prosent.

Les Fixyas artikkel for å få tips om hvordan du kan rette skjermproblemene og nettleserkrasj på en iPad Air eller mini Retina.
 

Kilde:
Fixya

Stikkord: android, ios, nettbrett