Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft trenger noen skikkelig suksessprodukter innen mobil og nettbrett-segmentet, og de må overbevise verden om å droppe Windows XP og Windows 7 til fordel for Windows 8. (Ill.: Microsoft)

Microsoft: – Ny toppsjef på plass tidlig i 2014

Blir ingen avsløring før julaften.

23. august meddelte Steve Ballmer at han trekker seg som toppsjef.

Hvem blir sjef?
Nå er vi en langt kaldere måned, men har enda ikke fått nyss om hvem som skal ta over for Ballmer i et selskap som er inne i en svært viktig, og noen vil kanskje 
si en nervepirrende periode.

Vi har ikke hørt annet enn rykter vedrørende nye sjefer (blant annet Ford-sjef Alan Mulally), men nå avslørerer Microsoft på sin egen blogg at de vil ha funnet sin nye sjef tidlig neste år.

Færre enn 20 aktuelle nå
«
Vi har søkt både internt og eksternt», (over 100 kandidater skal ha vært aktuelle i starten), avslører sjefsstyremedlem John W. Thompson. 

Etter å ha vurdert 100 personer, skal flere dusin kommet videre til steg to, som til slutt ble på en mindre gruppe på rundt 20 personer – en gruppe som allerede er ytterligere krympet nå.

Thompson forventer at prosessen er ferdig i en tidlig del av 2014. Neste år blir altså et svært spennende år for Microsoft, og derfor for bransjen som helhet.

 

Kilde:
The Official Microsoft Blog

Stikkord: Microsoft