Annonse


– Apple sparket alle i ballene

Etter at Qualcomm omplasserte sjefen som mente 64-bit var en gimmick (selskapet annonserte jo nettopp sin første 64-bit-brikke), snakker en Qualcomm-insider ut om hvordan bransjen reagerte på Apples avsløring.

Apple sjokkerte bransjen
Nå har Dan Lyons (avslørt som Fake Steve Jobs, og nå Hubspot-skribent) snakket med en Qualcomm-ansatt, og det er tydelig at Apples A7-avsløring samtidig med iPhone 5s-lanseringen, overrasket bransjen mer enn vi som følger denne bransjen trodde. Lekkasjer mellom brikkeselskapene er tyeligvis ikke en så utbredt greie som vi først trodde.

«Det traff oss i magen. Vi fikk hakeslepp og uforberedt. Det er ikke en så stor ytelsesforbedring akkurat nå, siden det meste av programvaren ikke får noen gevinst, men på en Spinal Tap-måte er det liksom 32 mer, og nå vil alle ha det.»

– Ballespark
Selv om den anonyme medarbeideren mener forbedringene ikke er så store akkurat nå, selv om Apple har optimalisert sine apper for 64-bit, er han ærlig på at selskapet var langt bak:

Annonse


«Kartet vårt for 64-bit var ikke i nærheten av Apples, fordi ingen trodde det var essensielt. Evolusjonen kom til å være stabil – klart det er kult, det er fremtiden, men det er ikke livsviktig akkurat nå», hever han, og legger til: «Apple sparket alle i ballene. Hele greia førte til panikk i bransjen.»

 

Kilde:
Hubspot

Annonse