Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Cover er klar for offentlig beta-testing. Vi liker det vi ser. (Ill.: Cover)

Du kan komme til å elske denne

Smart låsskjerm til Android.

Nå kan du endelig teste Cover i beta, et gratis låsskjerm-alternativ til Android.

Automatikk
Vi har såvidt fått testen appen, og har nderfor ikke fått bevegd oss nok rundt til å si hvor godt steds-funksjonene fungerer, men vi liker ideene og måten denne appen fungerer på.

Grensesnittet er enkelt og greit, og ikke minst logisk.

Enkelt å starte med
Greia med Cover er at den vet hvor du er (du definerer hjem- og arbeidsadresse første gang du starter den), så er du på jobb viser den en vertikal liste med de appene du bruker mest når du er på jobb. Du kan selvsagt også velge profil manuelt : «home», «work», «car» og «out».

Du kan også definere egne bakgrunnsbilder i forhold til hvilken profil som er aktiv.

Ganske så smart
Det smarteste med Cover er at du kan ta en kjapp titt på appene. Bare berør app-ikonet, og dra det mot venstre for å se om det har skjedd noe nytt. Du behøver altså ikke åpne selve appen.

Av en eller annen grunn fikk vi beskjed om at appen ikke var kompatibel med Cyanogenmod. 10.2 på en Samsung Galaxy S4, så vi måtte side-installere (last ned .apk-filen med denne tjenesten og lim inn «https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coverscreen.cover» – send så filen til deg selv per epost, eller bruk en skytjeneste).

Vi vet ikke om vi kommer til å bruke denne fast, da vi såvidt har testet, men det virker lovende. Vi anbefaler deg derfor å teste, for det koster jo ingenting.

 

Kilde:
Google Play

Stikkord: android, app