Hopp til navigasjon Hopp til innhold
I dag avsløres det trolig at Led Zeppelin blir tilgjengelig på Spotify for første gang.

Nå er Led Zeppelin på Spotify

Og Spotify blir gratis på mobilen, men…

Det er nesten bare The Beatles og AC/DC igjen av de store om dette ryktet viser seg å være korrekt.

-Led Zeppelin til Spotify
For Metallica ble med i klubben i desember i fjor. Det er The New York Times som hevder å vite at strømmesvenskene har kommet til enighet med rocke-legendene.

Det skal være snakk om en ekslusiv avtale som visstnok skal offentliggjøres på en pressekonferanse om ikke så mange timene, amerikansk tid. Spotify skal også avduke en ny plan som vil gjøre det mulig å strømme musikk gratis til mobil. Slik strategen er nå, må man betale for dette.

Oppdatert:

Spotify har akkurat opplyst i en pressemelding, at de skal ha en pressekonferanse i New York i dag 16:00 norsk tid. Du vil kunne se den direkte her.

Oppdatert, 16:55:

Som vi trodde er nå hele (det er planen, men nå ser vi bare to av dem, det tar sikkert noen minutter til – evt. prøv denne lenken) Led Zeppelins-katalog på Spotify, og det er jo hyggelig.

En annen nyhet er at alle, også de som ikke betaler, man strømme musikk gratis på iPhone og Android-mobiler, samt nettbrett. Men, og det er jo alltid et men: musikken kan bare spilles av i shuffle-modus. Det er litt kjipt, men vi skjønner jo at de ikke kan gi bort alt.
 

Kilder:
The New York Times
The Verge
The Verge

Annonse
Stikkord: musikk, spotify