Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Senker Amazon prisen, får du forskjellen på gammel og ny pris, men bare om du sier ifra innen en uke. Vi kan bekrefte at tilbudet også gjelder for nordmenn.

Du har ikke råd til å gå glipp av dette Amazon-tipset

Gir deg differansen tilbake om prisen senkes.

For et knalltips: Amazon gir deg prisdifferansen på produktet du kjøpte, om de senker prisen innen syv dager siden du handlet.

Gir deg prisforskjellen mellom gammel og ny pris
Lite er kjipere enn å handle noe du har ønsket deg lenge, for å så å finne ut at prisen er halvert når produktet endelig dumper ned i postkassa.

Har du handlet julegaver hos Amazon? Ikke-offisiell politikk for verdens største nettbutikk er faktisk at du får pengene tilbake, men bare om du spør innen syv dager etter gjennomført kjøp.

Gjelder også for nordmenn
Det var en Reddit-bruker som spurte Amazons kundeservice via kundechatten, og medarbeideren bekreftet at så var tilfellet.

Det samme ble senere bekreftet av Business Insider, og deretter av oss etter en kjapp chat med nettbutikkens kundeservice.

Slik gjør du det
Med andre ord: det gjelder også norske kunder, men du må selv kontakte Amazon og oppgi ordrenummer på varen det gjelder – gjerne via chatten som du finner her.

Vi kan altså bekrefte at dette også gjelder for norske kunder.

 

Kilde:
Business Insider

Stikkord: amazon, netthandel