Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Denne gir VLC og Plex sterk konkurranse

Kanskje er den til og med bedre.

VLC, som kom tilbake på App Store i sommer, og Plex, er kjente og kjære medieavspillere og serverløsninger til iOS, men det finnes en annen utfordrer der ute i App Store-land.

Den gjør noe veldig viktig
Navnet er Infuse 2.0, en større oppdatering spesialdesignet for iOS 7. Cult of Mac hever appen intet mindre er den beste mediespilleren for iPhone og iPad. Det var da voldsomt, men det høres ut som de kan ha rett i det.

Ikke bare er Infuse et svært lekkert program, men det støtter en haug med videoformater (14 i alt, blant annet .mkv, .avi, .mp4, og .wmv). Det beste? Infuse krever ikke at du konverterer filmene før avspilling.

Utvikler FireCore (de samme som lar deg hacke Apple TV) har inkludert et dra-og-slipp-system som hentes frem i nettleseren, noe som igjen betyr at man slipper iTunes, og det er man jo alltid glad for. Støtte for FTP og nettverksdisker er også med her.

Airplay
Dessuten kan appen ta nytte av AirPlay, og kopiere video over WiFi-nettet ditt. Støtte for 1080p og flerkanals-lyd er implementert i versjon 2.0.

Som om det ikke var nok at den gjør ting alle setter pris på, har den også ekstrafunksjonalitet som mange (spesielt pirater) nok vil like. Den laster nemlig ned riktig tittel og metadata automatisk til filer som mangler dette, samt høyoppløste covere og undertekster.

Last ned til iPhone og iPad.

Det er mange kilder man kan spille av filene fra. (Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

 

Kilde:
Cult of Mac

Stikkord: app, ipad, iphone