Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Få en bedre datahverdag: maskinen blir kjappere når man fjerner all den unødvendige programvaren, og med dette programmet slipper du å avinstallere ett program av gangen. (Ill.: Addictivetips)

Kjøpt ny PC?

Slett søpla med ett klikk.

Har du kjøpt en ny Windows-PC fra en av de store produsentene, er sjansen stor for at den er fyllt til randen med programvare du vil ha deg frabedt.

Ikke luk, brenn
Geeks som bygger PC-en selv kan glede seg over en helt urørt Windows-installasjon – dette er dog ikke tilfellet for alle som kjøper PC-er fra de største produsentene.

Maskinene er ofte fyllt til randen av nyttprogrammer av middelmådig kvalitet, for ikke å snakke om antivirus- og brannmur-løsninger som gjerne vil ha deg som fast kunde etter at prøvetiden er ferdig.

20 fluer med en smekk
Det kan være mye jobb å avinstallere alt fra Windows, man må pent vente på at hvert program avinstallerer, for så å fortsette med neste – ingen multitasking mulig, altså, men det kan Decrap. Velg selv hva du vil fjerne, og den sletter valgt programvare for deg.

Maskiner fra Asus, HP, Dell og Toshiba er støttet, men vi tipper den vil kunne gjøre en god jobb på maskiner fra andre produsenter også.

Last ned gratis til Windows 8, 7, Vista, XP, 2000 – 32 bit og 64 bit.

 

Kilde:
Addictivetips

Stikkord: Tips, windows